sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Standard Liege - Sevilla FC

Sevilla nu a reușit să depășească standardul intern linie defensivă și în capitala spaniolă echipa favorizat revine cu un punct. Oaspeții pot Zehr, probabil, doar pentru propria lor nervozitate și incapacitatea de a termina o acțiune de plecare bun.

Ritm mult mai lent de adoptare a ambelor echipe, astfel încât telespectatorii cel puțin primele zece minute au avut plictisit. Numai după expirarea prima încercare de a sparge o combinație de lungă durată a experimentat José Antonio Reyes, care de la douăzecișicinci de metri a tras o lovitură grea. Cu portarul a avut Thuram-Ulien ce să facă cu ea înainte dotírajícím Kevin Gameiro a tras cel puțin un pic mai departe. Cu restul evenimentului l-au ajutat să apărătorii săi.

Sevilla a început să împingă adversarul său în fața lui și încearcă să înscrie primul gol în fața portarul Thurama-Uliena a suferit o serie de centre. Când această tactică nu a plătit, Sevilla a mers pe o combinație a țării. În dimineața următoare Aleix Vidal între cele trei tije, de asemenea, nu se potrivea. K dorážce primit ulterior Krychowiak polonez-rounder, care a săltat mingea în aer pentru a fi trimis la lovitura peste cap poartă, dar a fost cu sufletul la gură pentru ofsaid.

Sevilla a crescut viteza și partea dreaptă a inimii la cap și Gameiro ajuns Portarul gazdelor a trebuit să intervină. O mulțime de mare accelerare fulgeră Mpoko, care de unibet două ori l-au biruit, din cauza picioare rapid, dar nu acțiunile sale au dus la primul gol. Blow de la o distanță examinat atenție portarul Thurama-Uliena Mijlocașul Ever Banega, dar rețeaua sa încercare înțepător terminat. Cabina trebuia să fie acasă cu jumătate de normă sparge o mulțime de căldură, pentru că a doua jumătate a venit acasă transformat.


Minute doar după întoarcerea de la dulap zastřeloval Van Damme, care a pacalit chiar mingea în cadru gol! Portarul Beto a trebuit să folosească reflexe rapide pentru a opri celelalte două centre. Beto sa te uiti, de asemenea, după pauză Fatyha, care este eliberat si incearca sa duce la o centrare venită o lovitură liberă de la Mpokua, dar a fugit în portugheză unibet pază spaniolă sanctuar.

După o oră de joc Sevilla a lovi brusc deoarece Kevin Gameiro aproape a profitat de apărători acasă ezitare. Mingea după finalizarea acestuia, dar se opri înainte de linia de poartă și a fost eliminat. Apoi, puneți atacantul francez a ajuns să joace cele mai mari linii ofensive stele Sevilia - Shooter Carlos Bacca.

Pentru sansa ta de a aștepta un tânăr Denis Suarez, care în Sevilia dezvoltarea talentelor în loc de Barcelona. Nici el, Sevilla, dar scorul nu a ajutat prea mult. În timp, a fost de până la jucători pentru a vedea întregul favorizat nervozitate cu care a umblat situații obișnuite și de multe ori faultat. După aproape împins Louise Bia, dar primul său efort a fost blocat, apoi șutul său a trecut peste poartă.

Încercarea de a evacua De Camargo Sevilla rapid prins și expuse la jucatori locali ofsaid. Nici prezența lui Carlos Bacca Sevilla nu a ajutat prea, deși se încheie său acrobatic cu unibet siguranță părea în mod eficient. Pentru a întări forțele ofensive Sevilla pe teren uitat altă academie de tineret din Barcelona - Gerard Deulofeu. Nici măcar două minute înainte de finalul meciului cu scorul nu sa schimbat, deși, cel puțin Mpokua împușcat tânărul era foarte periculos.

Pe măsură ce meciul se apropia de sfârșit, a încercat să surprindă portarul Beta lovitura hilar încă Viera, dar șutul său a fost blocat de apărare atent. Sevilla a trebuit să pună cu un punct, dar care ar putea veni de bine atunci când finalul unibet meciului a avut o șansă de a Jorge Teixeira. El a bucurat aproape gol, dar lovitura sa de bine ca scop, sa oprit chiar înainte de Bete portarul întoarce Arribas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu