joi, 23 octombrie 2014

Inter Milán - AS Saint-Étienne 0:0

Inter Milano după ce trage cu Napoli, de asemenea, a ezitat în ligă și AS Saint-Étienne părăsi San Siro cu un punct în buzunar. Intern poate merita să înscrie un gol, pentru că ei au fost mai activi, dar viitorul antrenor Walter Mazzarriho se află în stele.

Din primele minute ale Inter a încercat să preia controlul asupra meciului, dar în schimb o lovitură și dinamic pașapoarte exacte a ales mai degrabă păzit porti ale asediului francez. După nouă minute în culorile curaj intern pentru a trage mijlocașul experimentat Zdravko Kuzmanović. El a primit o șansă încă, că altfel cu siguranță nu este prima alegere a antrenorului Walter Mazzarriho. Inter controlat mai mult balonul, așa cum au menținut și aproape că nu am lăsat adversarul său înainte de un var.

De mai multe ori, conducerea întins Mauro Icardi, mare stea Inter cu un potențial și mai mare.Mijlocul terenului, de asemenea, a apărut Fredy Guarin, care a fost, desigur, foarte mult timp asociat cu plecarea de la San Sira, dar golul, marcat in ultima etapa din Serie A, merita să înceapă în unsprezece.

Saint-Étienne fața porții cu Inter lipsit măsura în care este posibil, înainte de joc de așteptare. În loc să se bazeze pe o situație standard, dar chiar și cei care nu au avut precizia și inventivitatea necesar. Inter nu în Serie A, astfel încât mass-media italiană este deja vorba despre un posibil succesor la antrenor Walter Mazzarriho. Mobil proprietar Inter Milano, chiar a spus că Mazzarri are două meciuri mai multe, după care vor discuta viitorul clubului. Chiar în seara asta, dar Inter privit ca un întreg, care ar avea ceva de joacă pentru.

Zdravko Kuzmanović nu trece prin mijlocul și cu câteva minute înainte de sfârșitul primei reprize a trebuit sa se retraga portarul Juan Carirzo. Rana parada, de fapt, am Taban a deschis la unibet situația standard si Carrizo a avut rana deplasa sarind tijă pe o lovitură de colț. De asemenea, la începutul celui de al doilea act, înainte de o audiență curios la celebrul stadion San Siro a început mai multe persoane din Franța. Hamouma probyl fără probleme până la o bună poziție de șut, dar în cele din urmă nezakončil pe placul dumneavoastră. Sau, mai degrabă, nu i sa permis să termine pentru că el a fost departe în apărătorul suprafața de pedeapsă a reveni. Potrivit judecătorului, dar nu a fost un fault.


Inter nevoie neapărat de a revigora mijlocul terenului, rigid, și, prin urmare, a venit mijlocașul brazilian Hernanes. El a devenit un unibet bonus erou in lupta cu Napoli și antrenorul Walter Mazzarri, fără îndoială, a sperat că fostul star al Lazio Roma se va construi pe performanta buna, de asemenea, în Europa League. Sad a fost vederea Statistici Șuturi pe poartă, pentru că după o oră de jocuri pe care le-ar putea citi statutul de 2: 1 Numărul de fotografii au început să crească cu timpul tot mai mare și mai ales portar Ruffier a trebuit să facă pentru a neinkasoval.

Centrul de părți au căzut la rapid Kuzmanovic, care au crezut mult timp despre ceea ce ar trebui să facă cu mingea și-l pacalit la postul înapoi. Portarul francez Nu este însă experimentat mutat destul de repede și de sosire a mers. Oaspeții au refuzat să joace "vioara a doua", și a trimis pe teren pentru a Kevin Monnet-Paquet, care la înlocuit pe Ricky van Wolfswinkel destul de fragil. Cu el, noroc la fel de rău ar fi lăsat ca însoțit SA. Douăzeci de minute înainte de sfârșitul jocului este în mari unibet oportunități Taban a tras un portar Carrizo abia forțe ar putea reacționa.

Douăzeci de minute înainte de a merge să se relaxeze mijlocașul Fredy Guarin și el înlocuit cu disproporționat ofensivă Rodrigo Palacio. Aproape imediat a intrat în meci, dar a terminat ofsaid. Echipa gazdă aventurat înainte Hernanes și a încercat să găsească pe cineva centrat mingea de la colegii de echipă. Nici alternativ René Krhin Inter nu a unibet adăuga precizie și ingeniozitate, astfel încât echipa Milano din nou a avut de spus la revedere cu speranța de a câștiga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu