duminică, 30 noiembrie 2014

Slovan Bratislava - Sparta Praha 0:3

Cu aproximativ o jumătate de oră întârziere din cauza fanilor revolte care vizitează Bratislava a jucat în derby-ul federal între slavi pe piața internă și Sparta Praga. Oaspeții se sfârșesc în a doua jumătate a suveranului a decis victoria în raportul de 3: 0th Obiectivele nu-mi pasă Lafata, Konaté și croitor ...

Ultimul derby-ul federal din Bratislava a jucat acum 21 de ani, când a pus în pericol zăpadă grea și de această dată duelul Slovan Sparta va fi amintit pentru fotbal. Stadion pe jumătate gol Pasienky este elaborat huligani Sparta, care, la sfârșitul a două jumătate a rupt unibet barierele și a făcut-o suporterii gazdelor.

Arbitrul suedez meci Martin Strömbergsson întrerupt fotbaliști dus de mână și situația sa calmat până la intervenția de polițiști. UEFA a Comisiei de Securitate, după o pauză lungă, după o jumătate de oră a decis că jocul va continua și prezența forțelor de securitate în cazane Sparta și Slovan terminat restul de jumătate.


Înainte de începerea celei de a doua jumătate a cerut ambelor capitani David Lafata cu fanii Igor Žofčák să se comporte astfel încât acestea ar putea termina jocul și a început să joace fotbal. Un drept de prim șansă serioasă de a conduce unibet spartani trimis Lafata, în funcție de imagini de televiziune, cu toate acestea, a fost probabil ofsaid.

Branka Slovan vizibil surprins și patru de minute mai târziu, oaspeții au condus de două goluri. Close up a avut grijă de ea Konaté și a marcat prima ceașcă cel mai bun Sparta Tref lui.Evident Echipa câștigătoare nouă minute înainte de sfârșitul celei de a treia intervenție a confirmat croitor.

Datorită Sparta pentru victoria sa încheiat o de doi ani de așteptare Cupa Win câmp gol. În plus, după înfrângerea neașteptată de grupuri favorite Napoli cu Bern cu ambele echipe nivelul la șase puncte. Slovan este ultima și nu a noua oară în faza grupelor a ligile europene și a câștigat egală înregistrare neonorantă Steaua București și ȚSKA Sofia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu