joi, 23 octombrie 2014

Tottenham Hotspur - Asteras Tripolis 5:1

Tottenham convingător și amuzant confirmat în principal împotriva rol Asteras Tripolis de preferat și a câștigat mare 5: 1 Cea mai mare parte de rezultatul final a fost un atacant tanar Harry Kane, care a strans un hat-trick, dar toată atenția asupra sa rupt Erik Lamela obiectivul său fantastic pe intermediar 2: 0thDoar Pata rămâne inutil pentru portarul Lloris.

După atrage o oarecum frustrant împotriva Partizan Belgrad și Besiktas în cele din urmă la Tottenham în Europa League a început pe deplin. Spurs Primul gol Unibet marcat acasa deja în minutul XIII-lea, atunci când primul meci Kane face o lovitură puternică de la o distanță în colțul de jos a goalpost stânga. Curând el pe neașteptate, chiar Facundo Parra, dar într-un separatistă pe Lloris și decelerare Davies la dorážce venit. O pedeapsă a venit.

Chiar și o jumătate de oră înainte de finalul jocului este de a obtine mingea liber la marginea suprafeței de pedeapsă Lamela și curajul de extrema argentinian pentru a trage atât de neașteptat., Rabon ". Nu numai ca este această tentativă a avut succes la unul, ci chiar se Unibet potrivesc pentru portarul opařeného Košice și bucurați-vă ridică la White Hart Lane și inima de fiecare fan al fotbalului. Întregul eveniment, inclusiv terminațiile neortodoxe pot fi vazute aici.


În șaizeci-al șaselea de minute, diferența de goluri dintre třígólový două unități. În ciuda Asteras presiune inițială după schimbarea părți este în cele din urmă îngropat speranțele de al doilea invitat de intervenție al serii Lamela, care a primit o pasă de la Kane stânga termina cu un șut blocat. Hugo Lloris în gol Spurs păstrat o foaie curată, după o frumoasă utilizator rană și goluri Unibet pentru a continua care se încadrează numai la rețeaua grec. Cincisprezece minute înainte de sfârșitul adăugat un al patrulea succes al serii Kane, când a fost lovit Dembelého de aproape împușcat.

Reprezentant engleză în vechile douăzeci și unu ani, apoi a terminat său hat-trick în curând, deși din nou limita de un var mic gol după cap centru Faziově și se părea că meciul nu a oferit nimic altceva. Dar Tripoli la trei minute înainte de sfârșitul a reușit să dezvolte o mai mare șansă de a trebuit să scape atunci când Tsokanisově pentru a stinge Lloris represiunea Unibet fără discernământ. Pentru aceasta fapta portarul francez a văzut un cartonaș roșu direct și vor fi astfel în meciul următor Cocks lipsește.

Ca Spurs epuizat deja tot timpul în schimbare, se afla spre deliciul fanilor de propulsie scopul hattrickový erou Kane. Cu toate acestea, el a arătat de curând doar o bună bază pentru activitățile de portari din cauza bruscă lovitură liberă acum, după un fault Llorisově a marcat nici un fel decoreaza împușcat Barrales. Acest mic dureros de amuzant în timp ce partida sa încheiat în cele din urmă mai Tottenham a marcat ușor, dar chiar și victoria atât de valoros 5: 1 și dintr-o dată grupul lor C domină pe primul loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu