joi, 23 octombrie 2014

NK Rijeka - Feyenoord Rotterdam 3:1

Fotbal Croatia Rijeka a reușit să construiască o performanță decentă împotriva Sevilla și de această dată în casa după ce Feyenoord a învins rezultatul favorizate 3: 1 Eroul jocului a devenit Andrej Kramarić, care a marcat toate cele trei goluri ale echipei sale și pentru că Rijeka mutat în locul al treilea în tabelul cu patru puncte pe scorul de Liège și punctul în spatele liderilor Sevilla. Dimpotrivă, Rotterdam întreg scăzut la ultimul loc cu trei puncte.

Feyenoord, de asemenea, s-au complica foarte mult calea spre etapa următoare și trebuie să recâștige acum punctele pierdute. În acest sens, meciul a fost foarte echilibrat și până la 63 minute s-au jucat fără goluri, dar apoi a căzut patru cluburi în zece minute. Actul introductiv nu era unibet prea interesant pentru ochiul privitorului și viziune au fost de fapt doar două șansă mare. Primele cincisprezece minute de joc clătină vizita Manu, care a depășit chiar și portarul Vargic, dar înainte de linia de poartă și a fost capabil de a lovi cu piciorul mingea de siguranta Mitrovica.


Treptat, el a început să atace mai mult în joc și oportunitate enorma sa nu sa transformat cinci minute înainte de pauză. Dupa ce treci de marginea Kramarić din cutie înainte de a trimite scopul minge Jugovic și nu închideți portarul bătut Vermeer Tomečak singur. După schimbarea de părți ar putea urma în deschis de oaspeți scor Manu aproximativ zece minute, dar de data aceasta de la marginea suprafeței de condus câțiva metri pe lângă poartă. Și astfel la unibet scurt timp după o oră de joc a preluat conducerea Rijeka.

După o narážečce frumos Leovac luat mingea și a trecut-o de cealaltă parte complet gratuit Kramarić care a avut o problemă aproape de a livra mingea în poartă pentru 1 - 0th Dar nu scurs sau trei minute, grupul olandez a reușit să facă față. O lovitură liberă directă de la douăzecișicinci de metri se afla Jens Toornstra o dimineață frumoasă zguduit mingea lângă bara. Cu toate acestea, în următorii patru minute Rijeka a intrat în avantaj după un gol minunat Kramarić.

După o lovitură de lungă propria ta Vargas a fugit în jos de mijloc de apărare pentru Feyenoord Kramarić și apoi un lob frumos de la optsprezece metri depasit Vermeer, care a rămas unibet doar amorțită de stat. Mai puțin de un sfert de oră înainte de sfârșitul suprafeței de pedeapsă a lovit Kramarić și judecători, după consultarea cu colegul meu a ordonat o lovitură de pedeapsă târziu. Pentru el stătea singur afectat Kramarić și după împușcat la tija-a completat hat-trick.

Zece minute înainte de sfârșitul ar putea reduce El Ahmadi, dar ei o lovitură bună de la zece metri a trecut puțin pe lângă stâlpul și scorul este deja schimbat. Secții antrenor Fred Rutten trebuie să fie bine pregătit pentru revanșa și ei știu că aceasta este, cu siguranță, nu se așteaptă o sarcină ușoară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu