joi, 23 octombrie 2014

Celtic FC - Astra Giurgiu 2:1

Celtic Park poate sărbători pentru că jucătorii interne ține de management strict al ASTRA rezistent și atribuit trei puncte. Meci decis intervenții Šćepoviće si Johansen, în timp ce pentru oaspeți a lovit Enache.

Fotbal insulă tipică a fost văzut de la primele minute, când șansele celtice din ce in ce mod monoton - lovi cu piciorul lung unele apărători ai coechipierii acumulate de pe prima linie, dar a sărbători succesul. După douăzeci de minute, cuvântul a avut, de asemenea, oaspeți. Și acum, s-ar putea să fie obiectivul. A fost suficient pentru a Yahaya împușcat un pic mai precis. În schimb, ci doar a lovit Unibet portarul Gordon. El a fost, de asemenea, locul de muncă plin picior un minut mai târziu, când un reflex examinate criticat primul capitan Budescu.

Gazdă pětiminutovku Deadly a putut duce la Seto, dar acțiune hilar a lovit doar în careu trecut postul de Poarta lui Gordon. Animalele de companie sunt discutate până o clipă mai târziu, când a dat buzna în meci, cei trei bărbați, cu bile datorită muncii excelente de corpul acoperit Anthony Stokes și îl prezintă Šćepovićovi. Dar păcălit Unibet portarul, astfel Celtic săpat o altă lovitură de colț.


Celtic ar putea intra in datorită plumb adversarilor atunci când traversează o fata curbare neplacuta a obiectivului aproape bătut în propria plasă Pliatsikas. După o jumătate de oră de joc, oaspeții și fani zguduit casa foarte ușurat. Dop Celtic se face gafă, care a făcut finalul primit Enache, dar șutul său a ratat poarta acasă pol. Cu cinci minute înainte de sfârșitul primului act al meciului, centrul pentru vizitatori suferit hilar, dar Šćepović a trimis într-o poziție bună pentru a conduce mingea peste poarta!

Chiar și în prima jumătate a următorului centrul primit Brown, mingea la el, strașnic Šćepović nabíhajícímu Stokes, dar lui încercare de ultim moment pentru a bloca de Unibet apărarea oaspeților. A doua jumătate a început foarte diferit decât mai in varsta sa "soră". Chiar Celtic de secunde de deschidere a lansare au inceput sa atace adversarul, forțându-se astfel erorile Astra. După Izaguirreho mingea trece la Šćepovićovi. Jucător sârb a decurs perfect, înainte de portarul în spațiul în linia defensivă, dar el nu a putut direcționa mingea aproape de poarta!

Celtic a încercat din greu să înscrie primul gol al meciului și aproape de a fost, de asemenea, zece minute după schimbarea laturi. Šćepović a fost a doua oară într-un timp scurt, într-o totalitate oportunități, dar atacantul Celtic condus lovitura sa de cap trecut bara. Astra a amenințat doar sporadic și în mare parte din cauza echipei de greșeli acasă. Amorimova șut de la o schimbare distanță care Portari Gordon probleme mai mari, astfel încât Celtic ar Unibet putea continua să cucerească poarta adversă.

După o oră, jocul ar putea înscrie de deschidere a vizita Oros, care a sărit pe o cruce hilar și apărători Celtic l-au lăsat prea mult spațiu. Antetul OROS dar condus de puțin peste poartă. În cele din urmă Celtic a primit în cele din urmă la conducere, când o pasă venită de pe Stokes a fugit Šćepović cap și a trimis Celtic în conducerea 1 - 0th

Joc Concluzie dar a adus adevarata drama. Zece minute înainte de sfârșitul jocului aplicat o dată acasă. Centrul de la partea a ajunge la Stefan Johansen, care a acționat ca un zakončovatel experiență și păcălit mingea in poarta deschisă. Dar asta nu e tot, pentru că după două minute, Astra a revenit în meci. Gabriel Enache pentru că ai fugit instinctiv în față cu portarul Gordon, care a regizat, de asemenea, o pasă venită de pe partea. Nici apărarea Izaguirre nu a putut opri mișcarea lui, așa că Gordon a capitulat 2 - 1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu