joi, 23 octombrie 2014

Estoril Praia - Dinamo Moskva 1:2

Estoril a avut cu siguranță să-l joace cu liderul grupului E cu Dinamo Moscova, cel puțin o remiză. După ce scop Kokorin devreme în a doua jumătate a falsificat acasă cincisprezece minute înainte de lovitura de pedeapsă, dar absolut disprețuit. Oaspeții dimpotrivă, a mărit diferența un minut mai târziu, datorită reducerii Zhirkov și Tavares în configurare a fost pur și simplu inutil.

Care este primul act este în cauză, ambele părți a jucat cu o mulțime de precauție. În timp ce Dinamo trei puncte, astfel nu au nevoie, pentru că grupul a avut Unibet poziție deja destul de decent, Estoril cum ar fi împotriva favorita, abia osměloval. Cum portarul Vagner și Gabulov pe de altă parte lichidat doar câteva focuri sporadice care duc la atingerea obiectivelor ar putea cu greu.


Totul este atât de hotărât până după pauză. În minutul 52, publicul a așteptat Primul gol. Kokorin, cel mai bun marcator al echipei, mirosit mingea la mijlocul terenului, întinzându-i mâna dreaptă și a plecat exact pentru a posta. Vagner a ajunge mingea și mingea în cele din urmă sa încheiat reflecție pe stâlp pentru linia de poartă.

69 minute ar putea face față Kléber, dar Gabulov echipa ta în acest moment a avut loc tratamentul perfect. Estoril este din ce în ce mai greu față de Winmasters adversarii de apărare nu a reușit să pună în aplicare, dar cel puțin ar putea ajuta un cuplu de 74 minute. Douglas este introdus în centrul de mana adversarului și poate un pic sancțiune mai strictă a fost impusă pentru a beneficia de acasa.

Dar Kléber situație tot greșit. Lovitură de pedeapsă a jucat destul de slab, condus în mijlocul obiectivului și, în plus, sol, astfel încât, chiar dacă Golubov a sarit la bățul stâng, picioarele bile ar putea merge la siguranță. O unitate rus câteva momente mai târziu, această ezitare pedepsit aspru de fapt doar a doua de șansa de grav al meciului.

Noboa a trimis din partea dreaptă a chifla pufoasa pe nabíhajícího Zhirkov, care a învins-o lovitură de cap bine neajutorat Vagner. Dinamo a recunoscut încă și mai puțin Unibet teatru în cele din urmă, trei puncte, dar, în ciuda mare finisaj șut Tavarease chiar sub transversală a călătorit la Moscova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu