sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Lille OSC - Everton FC 0:0

Everton a menținut primul loc în Grupa H încărcat atunci când solul a Lille francez a salvat un egal fara goluri. O șansă mai bună de ce ați creat o casă, dar, de asemenea, în cele mai mari terminatiile mereu nu, dacă a fost în prima jumătate Gueye, sau Divock origi după schimbarea laturi. Când apoi pe de altă parte, nu chiar McGeady, joc de noroc Malu încheiat 0: 0th

Ambele echipe și după trei runde rămâne neînvinsă, dar unibet mai ales de la Lille lor trei egaluri prea multă bucurie nu poate avea. Everton este că prin câștigarea Wolfsburg mai bine la cinci puncte.

Meciul real pentru luarea în considerare a mai mult de cinci mii de fani din caramele stadion Pierre Mauroye și mai multe mii au început într-o casă mai bună. Sebastien Corchia concediat imediat, dar a lovit doar căpitanul Phil Jagielka, și Florent Balmont a trimis înapoi în suprafața de pedeapsă, găzduiește o cruce periculoasă, pe care, cu toate acestea, doar nici măcar nu ajunge la Simon Kjaer, nici Marko Basa. Apoi, el știe despre tine și tineri Divock origi, unibet care ca tribal jucător al echipei Liverpool a vrut să demoleze atenția mai mult decât altele. Nici unul dintre șutul său în meciul Everton, dar nu a putut găsi destinatarul.


Oaspeții s-au făcut cunoscut mai întâi o mică combinație cu Eto'oem Pienaar, al cărui scop a trădat, dar înainte de prelucrare.Everton a fost evident că, în comparație cu configurația de bază a ultimei runde liga a trecut prin doar șase modificări ale jucătorului pușcă și prima încercare reală de a obține o jumătate de oră după meci, când McGeady împușcat. Cu șutul său slab la împușcat dar Eneyama sfătuiți în condiții de siguranță. Chiar înainte de a luat Lille aproape la conducere, cu excepția faptului că Gueyeho dimineață la marginea suprafeței de unibet pedeapsă de la rândul său, a ajuns chiar lângă Howard tijă.

Opt minute după schimbarea laturi unul la altul din nou avertizat de nouăsprezece Origi când o lovitură violentă îndrepta spre colțul de sus, dar nu atât de exact. Eto'o apoi din nou o încercare slabă Eneyamu obligat la interventii chirurgicale de rutina și cea mai mare emoție în deschiderea cincisprezece minute de-a doua jumătate a anului a adus incidentul când Leighton Baines în propria suprafață de pedeapsă a lovit cruce adversarului, în mâna lui. Mai mult de un corner executat de jucători Lille, dar nevytěžili.

Când apoi Eneyamu imature sau violente lovitură McGeady grație unui bun activitatea ameliorarea Lukaku, pe de altă parte, Howard a rezistat Balmont, încheiat meciul fără goluri. Wolfsburg să câștige peste Everton Krasnodar rămâne în fruntea unui grup de un punct în fața rivalului german, Lille este al treilea pe o bază continuă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu